Supa traditionala cu taitei

Printeaza

Supa traditionala cu taitei din: morcovi, ceapa, dovlecel, cartofi, faina, ulei, marar, sare.

Ingrediente:Supa traditionala cu taitei

  • 1 ou
  • 3 morcovi
  • 1 ceapă
  • 1 dovlecel
  • 2 cartofi
  • 100 g făină
  • ulei
  • mărar verde
  • sare

 

Mod de preparare:

Căleşte legumele tăiate cubuleţe în ulei încins, apoi adaugă apă (2-3 litri), pune sare; lasă să fiarbă.

Sparge oul şi bate-l cu furculiţa, adaugă făina puţin câte puţin. Când s-a îngroşat, frământă aluatul cu mana.

Presară pe masă făină şi întinde aluatul cu sucitorul într-o foaie cât mai subţire. Presară făină, rulează foaia şi taie tăiţeii cât mai fin. Lasa-i la uscat.

Când supa e gata, adaugă tăiţeii şi dă în câteva clocote.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.