Supa ungureasca cu patrunjel

Printeaza

Supa ungureasca cu patrunjel din: pastarnac, patrunjel, ceapa, varza dulce, gulii, mazare, zahar pudra, conopida, sparanghel, patrunjel verde, apa, sare.

Ingrediente:Supa ungureasca cu patrunjel

  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1/2 varza dulce
  • 2 gulii
  • 200 g mazare
  • 1 lingura de zahar pudra
  • 1 conopida
  • 20-30 varfuri de sparanghel
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 3 l apa
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureti zarzavaturile si le tai fasii. Pui intr-o cratita uleiul si zarzavaturile taiate.

Mai adaugi mazarea, zaharul si putina apa, dupa care acoperi cratita, lasand sa se prajeasca incet, inabusit, pana scade zeama.

Adaugi conopida buchetele si varfurile de sparanghel deja fierte in apa.

Umpli oala cu apa si lasi sa fiarba totul la foc mic.

Adaugi patrunjelul verde si potrivesti de sare.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Supa ungureasca de fasole cu orz

Supa ungureasca de fasole cu orz din: fasole uscată, orz, mor­cov, pătrunjel, ardei gras, roşie, chimen măcinat, curcuma, foi de dafin, boia de ardei, ulei, apă, sare. Ingrediente: 300 ml fasole uscată 2 linguri de orz 1 mor­cov 1 fir de pătrunjel cu tot cu frunze 1 ardei gras 1 roşie 1 linguriţă chimen măcinat […]

 

Supa din piept de vita si sunca afumata

Supa ungureasca de vita cu chimen

Supa ungureasca de vita cu chimen din: ceapa, unt, carne de vită slabă, chimen, sare, piper, praf de paprica, usturoi, suc de roşii, făină, cartofi, supă de vită. Ingrediente: 3 cepe 75 g unt 400 g carne de vită slabă 1 linguriţă chimen sare, piper un praf de paprica 5 căţei de usturoi 300 ml suc de roşii 1 linguriţă făină 4 cartofi 2 litri […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.