Supă uşoară de legume

Printeaza

Supă uşoară de legume

Supă uşoară de legume

Ingrediente:

  • 200 g varză albă
  • 200 g conopidă
  • 1 dovlecel
  • 100 g fasole ver­de
  • 2 roşii
  • 300 g dovleac
  • 2 morcovi
  • verdeaţa de la 2 ţeline
  • 200 g boabe de fasole albă (conservă)
  • 1 l supă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pregătiţi legumele, tăiaţi varza bucăţi potrivite şi desprindeţi conopida în bucheţele. Tăiaţi dovlecelul rondele, şi fasolea verde în jumătate. Opăriţi roşiile puţin, apoi îndepărtaţi-le pieliţa, tăiaţi-le în patru, îndepărtaţi-le seminţele şi tăia-ţi-le cubuleţe.

Tăiaţi, de asemenea, dovleacul cuburi, iar mor­covii şi verdeaţa, inele. Scurgeţi fasolea albă într-o strecură­toare. Daţi supa în clocot într-o oală mai mare. Adăugaţi co­nopida, varza, fasolea verde şi cea albă, dovleacul, morcovii şi ţelina.

Fierbeţi totul circa 5 minute la foc mic. Apoi aduăgaţi dovlecelul şi roşiile şi fierbeţi în continuare alte 3-4 minute, astfel încât legumele să fie încă puţin crocante. Condimentaţi supa cu sare şi piper. Serviţi-o cu pâine prăjită.

Supă uşoară de legume

Supa usoara de legume1.jpg   Supa usoara de legume2.jpg   Supa usoara de legume3.jpg

Supa usoara de legume4.jpg   Supa usoara de legume5.jpg   Supa usoara de legume.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.