Supa picanta de gulas cu usturoi din: carne de vita, ceapa, morcovi, ardei, rosii, ulei, sare, piper, boia, usturoi, smantana. Ingredinete: 500 g carne de vită 2 cepe roşii 100 g morcovi 1 ardei roşu 4 roşii 2 linguri ulei sare boia piper 100 ml smântână dulce puţin usturoi Mod de preparare: Intr-o cratiţă […]
Supa de napi cu usturoi din: telina, ceapa, napi, usturoi, supa de pui, ulei de masline, unt, smantana. Ingrediente: 230 g telina 150 g ceapa 500 g napi 1 catel de usturoi 1 litru supa de pui 1 lingura ulei de masline 50 g unt nesarat 150 ml smantana Mod de preparare: Curatati, spalati si […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.