Supa usturoiata

Printeaza

O reteta delicioasa de supa usturoiata din: rosii, usturoi, faina, ulei, busuioc si sare.

Ingrediente:Supa usturoiata

  • 1 kg roşii
  • 1 căpăţână de usturoi
  • 1 lingură cu făină
  • 2 linguri cu ulei
  • frunze de busuioc
  • sare

 

Mod de preparare:

Infăşoară căpăţâna de usturoi într-o folie de aluminiu şi las-o la cuptor, la foc moderat, 30 de minute. îndepăr­tează folia, iar după ce s-a răcit puţin, decojeşte căţeii. Separat, căleşte făina în uleiul încins.

Adaugă roşiile decojite şi date pe rozătoare. Potri­veşte gustul de sare şi amestecă uşor, până când supa începe să se îngroaşe.

Spre final, pune căţeii de usturoi zdrobiţi şi câteva frun­ze de busuioc tocate. Lasă să dea în 1-2 clocote şi serveşte-o fierbinte, cu crutoane deasupra.

Supa usturoiata

Supa usturoiata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.