Supa de varza acra cu cabanos

Printeaza

Supa de varza acra cu cabanos

Ingrediente:

  • 1 ardei roşu
  • 20 g unt sau margarină
  • 1 lingură de pastă de roşii
  • 500 g varză acră tocată
  • 500 ml zeamă de supă
  • 200 g cabanos
  • 1 lingură de praz
  • boia dulce

 

Mod de preparare:

Supa de varza acra cu cabanos: Cureţi ardeiul şi îl tai în bucăţele mici.

Topeşti grăsimea într-o oală şi perpeleşti ardeiul în grăsime. Adaugi pasta de roşii şi varza acră şi stingi cu zeama de supă.

Laşi să fiarbă circa 10 minute.

Tai cabanosul în felii subţiri. Speli prazul şi îl tai în rotocoale fine. Pui cabanosul în supa fierbinte.

Con­dimentezi supa cu boia şi cu piper, iar deasupra presari praz.

Se serveşte fierbinte.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.