Raci cu Sos de Roșii și Capere – un preparat sofisticat și delicios, ideal pentru ocazii speciale sau pentru a impresiona musafirii. Ingrediente: 1 kg raci proaspeți 2 linguri de ulei de măsline 1 ceapă mare, tocată mărunt 3 căței de usturoi, zdrobiți 1 ardei iute, tocat fin (opțional) 400 g roșii tocate (proaspete sau […]
Supa de varza acra cu smantana
PrinteazaSupa de varza acra cu smantana din: varza, ceapa, morcov, boia dulce, carnat afumat, ulei, sare.
Ingrediente:
- o varza mica, murata
- o ceapa
- un morcov
- o lingurita boia dulce
- un carnat afumat, uscat
- o lingurita ulei
- sare
Mod de preparare:
spală varza si se curăţă de frunzele veştede de la bază. Apoi se taie fideluţă cât mai subţire, iar ceapa se taie mărunt.
curăţă morcovul şi se trece prin răzătoarea cu ochiuri mici. In oala de fiert se încinge uleiul Si se călesc uşor ceapa, morcovul, boiaua şi cârnatul tăiat rondele.
adaugă varza, se înăbuşă aproximativ 5 minute, apoi se toarnă apă si se lasă la fiert 50 de minute.
potriveşte gustul de sare si se serveşte simplă sau cu smântână.
Supa de varza acra cu smantana
Pofta buna!
Cum se prepara Înghețată de vanilie
Cum se prepara Înghețată de vanilie – un desert clasic, adorat de oameni de toate vârstele. Fie că este servită simplă sau însoțită de diverse toppinguri, înghețata de vanilie rămâne un favorit datorită gustului său fin și rafinat. Această rețetă de înghețată de vanilie, preparată acasă, vă va răsfăța simțurile și vă va oferi satisfacția […]
E un deliciu supa asta