Dulceață de Măceșe – Reteta Traditionala: Aromă Rustică în Fiecare Linguriță: este una dintre acele delicatese tradiționale care reușește să capteze esența naturii în fiecare borcan. Apreciată pentru gustul său unic, dulce-acrișor și pentru beneficiile sale nutritive, dulceața de măceșe este un companion perfect pentru micul dejun sau ca ingredient secret în diverse deserturi. Măceșele, […]
Supă cu varza de Bruxelles
PrinteazaSupă cu varza de Bruxelles din: ceapa, morcov, patrunjel, ulei, cub de legume, varza de bruxelles, mazare, porumb, fulgi de mei, sare si piper.
Ingrediente:
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 radacina de patrunjel
- 1 lingura ulei
- 1 cub concentrat de legume
- 6 verzisoare de Bruxelles
- 5 linguri mazare congelata
- 2 linguri porumb
- 3 linguri fulgi de mei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Rădăcinoasele se spală sub jet de apă rece şi se curăţă. toacă ceapa. rad rădăcinile.
căleşte ceapa în ulei, apoi se adaugă morcovii şi pătrunjelul şi se mai fierbe totul 2 min. adaugă cubul concentrat, se toarnă apă şi se dă în clocot cea 20 min.
După 5 min. de fierbere se adaugă verzele de Bruxelles (care se pot tăia în jumătate în prealabil). Se adaugă în final mazărea şi porumbul şi se mai fierb 5 min.
Apoi se adaugă fulgii de mei, se amestecă şi nu se mai lasă să fiarbă. acoperă cu un capac şi se lasă să stea 7 min. condimentează.
Supă cu varza de Bruxelles
Pofta buna!
Găină cu Spanac și Usturoi – Rețetă Plină de Gust. Acest preparat este perfect pentru o masă sănătoasă, bogată în proteine și vitamine, oferind un echilibru ideal între gust și nutriție. Spre deosebire de pui, găina are o carne mai fermă și o aromă mai intensă, făcând-o ideală pentru preparatele care necesită gătire lentă. Combinarea […]
Nu am gustat pana acum supa cu varza de bruxelles, nici macar varza de bruxelles n-am gustat