Supa de varza cu costita afumata

Printeaza

Supa de varza cu costita afumata si ceapa, morcov, telina, albitura, ulei, smantana, sare, knorr si marar sau patrunjel.

Ingrediente:

  • varză albă 600 g
  • ceapă 60 g
  • morcov 100 g
  • ţelină sau albitură 100 g
  • costiţă afumată 100 g
  • ulei 50 ml
  • supă  2 1
  • smântână 100 g
  • sare şi knorr după gust
  • mărar sau pătrunjel

 

Mod de preparare:

Supa de varza cu costita afumata: Zarzavatul şi varza albă se taie careuri, ceapa se taie mărunt, iar costiţa se dezosează şi se taie cubuleţe.

Toate acestea se înăbuşă în ulei cu puţină supă, după care se stinge cu restul de supă şi se fierbe până ce toate ingredientele sunt pătrunse, în timpul fierberii se adaugă puţin knorr , iar la sfârşit se adaugă smântână, înainte de servire se adaugă verdeaţa tocată mărunt.

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.