Supa de varza cu costita afumata
PrinteazaSupa de varza cu costita afumata si ceapa, morcov, telina, albitura, ulei, smantana, sare, knorr si marar sau patrunjel.
Ingrediente:
- varză albă 600 g
- ceapă 60 g
- morcov 100 g
- ţelină sau albitură 100 g
- costiţă afumată 100 g
- ulei 50 ml
- supă 2 1
- smântână 100 g
- sare şi knorr după gust
- mărar sau pătrunjel
Mod de preparare:
Supa de varza cu costita afumata: Zarzavatul şi varza albă se taie careuri, ceapa se taie mărunt, iar costiţa se dezosează şi se taie cubuleţe.
Toate acestea se înăbuşă în ulei cu puţină supă, după care se stinge cu restul de supă şi se fierbe până ce toate ingredientele sunt pătrunse, în timpul fierberii se adaugă puţin knorr , iar la sfârşit se adaugă smântână, înainte de servire se adaugă verdeaţa tocată mărunt.
Poftă bună!