Supa de varza de post

Printeaza

Supa de varza de post din: varza, morcovi, lamaie, telina, pasta de susan, sare si boia.

Varza este o sursă excelentă de vitamina C, vitamina K, vitamina B6, acid folic, potasiu și fibre alimentare.

Conține antioxidanți precum vitamina C, care ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și a daunelor provocate de radicalii liberi.

 

 

Ingrediente:Supa_de_varza_de_post

  • 1/2 varză
  • 2 morcovi
  • sucul de la 1 lămâie
  • 1 rădăcină mare de ţelină
  • 2 linguri pastă de susan (tahini)
  • sare
  • boia de ardei

 

Mod de preparare:

Tai varza mărunt, ca pentru salată. Dai rădăcina de ţelină prin răzătoare (pe partea cu orificiile mai mari).

Pui să fiarbă varza, împreună cu ţelina, aproximativ 20 de minute, în apă cu sare.

In continuare, adaugi morcovii daţi prin răzătoare şi laşi să fiarbă încă 5 minute.

Amesteci pasta de susan (tahini), împreună cu sucul de lămâie, picurând puţin lichid din supă şi continuând să amesteci, după care torni în cratiţă şi laşi să mai dea în 2-3 clocote.

Serveşti supa de varză cu puţină boia de ardei.

Supa de varza de post

Supa_de_varza_de_post

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Supa de varza dulce cu smantana

Supa de varza si telina

Supa de varza si telina din: varza, ceapa, usturoi, telina, morcovi, pastarnac, gulie, cartofi, ulei, sare, piper. Ingrediente: 600 g varză 1 ceapă 1 căţel de usturoi 1 rădăcină ţelină 3-4 morcovi 1 păstârnac 1 gulie 500 g cartofi 2 linguri ulei de floarea-soarelui sare piper apă   Mod de preparare: Tai varza in faşii […]

 

Supa de varza murata

Supa de varza murata

Supa de varza murata din: crenvursti, varza murata, smantana, ceapa, dafin, faina, ulei. Ingrediente: 6 crenvurşti 500 g varză murată (tăiată fideluţă) 200 ml smântână 1 ceapă dafin făină ulei   Mod de preparare: Se taie mărunt ceapa şi se căleşte în trei linguri de ulei, după care se ia deoparte cratiţa, se presară boia, […]

 

Supa de sfecla si cartofi

Supa deasa de varza

Supa deasa de varza din: varza murata, kaizer, ciocolan, carnati picanti, smantana. Ingrediente: 1 kg varză murată 20 g kaizer 300 g ciolan (dezosat) 2 fire cârnaţi picanţi 200 ml smântână   Mod de preparare: Se pune la fiert varza în atâta apă cât să o acopere. Se adaugă kaizer-ul tăiat cuburi şi ciolanul. Se […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.