Supă de Varză Roșie – O Delicioasă Alegere pentru Iarnă din: varza rosie, cartofi, ceapa, morcovi, usturoi, supa, ulei de masline, chimen, sare, piper. Supa de varză roșie este o rețetă tradițională și sănătoasă, adorată de multe culturi din întreaga lume. Acest fel de mâncare savuros și hrănitor este potrivit pentru zilele reci de iarnă, […]
Supa verde cu branza
PrinteazaSupa verde cu branza din: fasole verde, unt, praz, ceapa, tije de telina, morcov, pastarnac, patrunjel verde, piper, sare, smantana, branza.
- 200 g fasole verde
- 100 g unt
- 4 fire praz
- 2 cepe sau 4 legaturi ceapa verde
- 250 g tije de telina
- 1 morcov
- 1 pasarnac
- 1/2 radacina mica de telina
- 1 legatura patrunjel verde
- piper
- sare
- 1 lingura smantana
- 150 g branza
Mod de preparare:
Cureţi şi speli legumele. Tai prazul în rondele, morcovul, păstârnacul, ceapa şi ţelina în cubuleţe, varza fideluţă şi fasolea verde în bastonaşe.
Incălzeşti 2 litri de apă. în oala pentru supă, topeşti untul şi înăbuşi prazul, ceapa, morcovul, rădăcina şi tulpina de ţelină şi păstârnacul, picurând din când în când câte puţină apă caldă.
Stingi cu apa fierbinte, adaugi legumele rămase şi continui fierberea până când toate legumele se înmoaie.
Sărezi şi condimentezi supa după gust, stingi focul şi pui smântână, după care presari pătrunjelul fin tocat.
Aduci la masă porţiile împreună cu brânza rasă.
Supa verde cu branza
Pofta buna!
poate iti place si:
Supă de Ghimbir și Morcov: Elixirul Vitalității
Supă de Ghimbir și Morcov: Elixirul Vitalității din: morcovi, ghimbir, ceapa, usturoi, supa, ulei de masline, sare, piper, smantana, frunze de patrunjel sau coriandru. Bun venit la o călătorie culinară în lumea sănătății și a gustului cu Supa de Ghimbir și Morcov. Această supă vă va revigora și vă va încânta papilele gustative cu aromele […]
Pofta buna!