Supa verde cu spanac

Printeaza

Supa verde cu spanac din: broccoli, spanac, ceapa, sare, smantana.

Ingrediente:

  • o căpăţână mică broccoli
  • 350 g spanac
  • o ceapă
  • un morcov
  • sare
  • smântână pentru servit

 

Mod de preparare:

Supa verde cu spanac: Broccoli desfăcut şi morcovul curăţat şi tăiat rondele se pun la fiert în apă cu un praf de sare.

Se lasă 10 minute şi se adaugă ceapa. Se lasă 10 de minute la fiert şi apoi se pune spanacul.

Se mai lasă 5 minute şi se mixează apoi conţinutul. Se potriveşte de sare şi se serveşte cu smântână.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.