Supă cu verzişoare de Bruxelles
PrinteazaO reteta de supa cu verzisoare de Bruxelles din: varza de bruxelles, ceapa, maghiran, usturoi, ulei, pasta de ardei, crenvursti, smantana, supa de legume, chimen, piper si sare.
- 500 g verzişoare de Bruxelles
- 1 ceapă
- ½ linguriţă maghiran
- 2 căţei de usturoi
- 1 lingură ulei
- 2 linguri pastă de ardei
- 3 crenvurşti
- 200 g smântână
- 1 ½ l supă de legume
- ½ linguriţă chimen măcinat
- piper
- sare
Mod de preparare:
Curăţaţi ceapa, usturoiul, ardeii şi verzişoarele de Bruxelles. Le spălaţi pe toate, mai puţin usturoiul.
Într-o oală cu supă fierbinte, puneţi la fiert legumele la foc mic, în următoarea ordine: verzişoarele, cea-pa, ardeiul, usturoiul, cu maghiranul şi chimenul.
Când legumele au fiert, turnaţi uleiul şi puneţi crenvurştii tăiaţi rondele. După câteva clocote, săraţi şi condimentaţi supa după gust.
Supă cu verzişoare de Bruxelles
Pofta buna!
- Serviţi supa fierbinte, cu smântâna alături.