Supa de visine cu ceapa si smantana

Printeaza

Supa de visine cu ceapa si smantana din: visine, faina, ceapa, smantana, supa de pui, ulei, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 500 g visine fara samburi
  • 1 lingura faina
  • 1 ceapa
  • 150 ml smantana
  • 400 ml supa de zarzavat sau de pui
  • 1 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curatati ceapa, tocati-o marunt si caliti-o in ulei. Cand ceapa s-a ingalbenit la culoare, adaugati faina si rumeniti-o putin.

Turnati in vas supa si amestecati pentru a nu se forma cocolease.

Puneti visinele si lasati sa fiarba la foc potrivit pana cand acestea se inmoaie.

Inainte de servire condimentati si adaugati smantana.

 

Supa de visine cu ceapa si smantana

Supa_de_visine_cu_ceapa_si_smantana

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.