Supa de vita cu ciuperci si zarzavat

Printeaza

Supa de vita cu ciuperci si zarzavat din: carne de vită, oase subţiri sau cu măduvă, zarzavat, piper boa­be, ciupercă uscată, ceapă, ustu­roi, sare.

 

Ingrediente:

  • 800 g carne de vită
  • 1/4 kg oase subţiri sau cu măduvă
  • 1/2 kg zarzavat
  • piper boa­be
  • 1 bucată de ciupercă uscată
  • 1 ceapă
  • 1 căţel de ustu­roi
  • sare

Mod de preparare:

Supa de vita cu ciuperci si zarzavat: Carnea şi oasele se spală bine în apă călduţă, după care se pun pe foc în 2 I apă şi se fierb până carnea se înmoaie.

Când carnea este pe jumătate moale, punem, zarzavatul şi se fierb toate mai departe la foc domol, împreună cu restul ingredientelor.

Dacă e moale carnea, supa se ia de pe foc, se stropeşte cu puţină apă rece şi se lasă să stea puţin, ca să aibă culoare frumoasă.

După aceea se strecoară şi se fierb în ea tăiţei pentru supă sau găluşte.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.