Supa de vita cu faina din: carne de vita, apa, sare, piper, faina.
Carnea de vită este o sursă importantă de proteine, vitamine și minerale. Este una dintre cele mai consumate tipuri de carne din întreaga lume, fiind utilizată în diferite preparate culinare, precum grătarul, friptura, tocănița sau în preparatele tradiționale.
În ceea ce privește nutrienții, carnea de vită este bogată în proteine, fier, zinc, vitamina B12, niacină și riboflavină. Proteinele sunt esențiale pentru construirea și repararea țesuturilor din corpul nostru, iar fierul este important pentru producerea de hemoglobină, care ajută la transportul oxigenului prin sânge.
Ingrediente:
1.5 kg carne de vita
1 l apa
1 lingurita sare
1 lingurita piper
60 gr faina
Mod de preparare Supa de vita cu faina:
Acoperiti carnea de vita cu apa si aduceti la fierbere.
Fierbeti acoperit cateva ore, adaugand sare si piper. Scoateti carnea din supa, iar supa o lasati sa fiarba in continuare.
Carnea o scoateti de pe oase si o dati apoi prin faina, apoi o incorporati inapoi in supa.
Supa de vita cu legume din: carne de vita, ulei de masline, ceapa, morcovi, telina apio, usturoi, rosii, supa de vita, rozmarin, cimbru, oregano, cartofi, porumb, mazare, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 2 kg carne de vita 2 linguri ulei de masline 1 ceapa mare 3 morcovi, tocati 3 fire telina apio, tocata 5 catei de […]
O reteta delicioasa de Supa din: muschi de vita, muguri de fasole, ceapa verde, sos de soia, ulei de susan, usturoi, alga marina, fulgi de chili, sos de peste, piper. Ingrediente: 1 kg muschi de vita, cuburi 450g muguri de fasole 3 felii de ceapa verde 2 linguri sos de soia 2 lingurite de […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.