Supa de coada de vita cu vin alb din: coadă de vită, morcov, ţelină, ceapă roşie, pătrunjel verde, unt, făină, vin sec alb, sare, piper măcinat, foi de dafin, crochete de chiflă. Ingrediente: 1 coadă de vită 1 morcov 1 ţelină mică 1 ceapă mică roşie 1 legătură de pătrunjel verde 50 g unt 2 […]
Supa de vita cu mazare verde si patrunjel
PrinteazaSupa de vita cu mazare verde si patrunjel din: mazăre verde, oase de viţel, unt, făină, pătrunjel verde, sare.
Ingrediente:
- 1 kg mazăre verde
- 1/2 kg oase de viţel
- 40 g unt
- 30 g făină
- pătrunjel verde
- puţină sare
Mod de preparare:
Mazărea curăţată se fierbe în apă sărată împreună cu oasele de viţel.
Se face un rântaş cu pătrunjel verde, se stinge cu zeamă, se fierbe şi ulterior se adaugă tăiţei daţi prin râzătoare.
Inainte de a fi servită, se mai poate adăuga şi uh gălbenuş de ou, frecat cu smântână.
Pofta buna!
poate iti place si:
Supa de vita cu zarzavat
Supa de vita cu zarzavat din: carne de vită, zarzavat, ceapă, sare, găluşte, oua(opţional). Ingrediente: 500 g carne de vită 1 legătură de zarzavat ceapă sare găluşte 4 gălbenuşuri (opţional) Mod de preparare: Se macină carnea împreună cu zarzavatul şi se pune la fiert în 1,5 litri de apă, împreună cu condimentele. Se fierbe […]
Supa de taietei cu vita
Supa de taietei cu vita din: taietei cu ou, supa de vita, ghimbir, ceapa verde, condimente, ardei iute, sos de soia, ulei de susan, vita, sos de stridii. Ingrediente: 200gr tăieţei cu ou 1 l supă de vită 1 bucată a 4cm de ghimbir, tăiată în bastonaşe foarte fine 1 legătură de ceapă verde, partea […]
Supa de vita cu taitei si spanac
Supa de vita cu taitei si spanac din: piept de vită, morcovi, radacina de patrunjel, telina, ceapa, cartofi, frunze de spanac, suc de rosii, tăiţei, sare, piper. Ingrediente: 500 g piept de vită 12 morcovi 1 rădăcină de pătrunjel 1 ţelină mică 1 ceapă 1 cartof 10-15 frunze de spanac 200 ml suc de roşii 200 […]
Pofta buna!