Supa de vita cu miez de dovleac
PrinteazaSupa de vita cu miez de dovleac din: os de vita, carne de vita, ceapa, morcovi, patrunjel, gulie, telina, miez de dovleac, praf de ghimbir, sare si piper.
Ingrediente:
- 1 os de vita
- 500 g carne de vita
- 1 ceapa
- 2 morcovi
- 2 radacini de patrunjel
- 1 gulie mica
- 1 telina mica
- miez de dovleac cu tot cu seminte
- praf de ghimbir
- sare
- piper
Mod de preparare:
Supa de vita cu miez de dovleac: In oala sub presiune, pui osul si carnea, legumele curatate si lasate intregi, miezul de dovleac si condimentele si fierbi totul timp de 50 de minute (in functie de oala).
Dupa ce a fiert totul, scurgi si strecori, apoi amesteci in rantas. Poti adauga carnea taiata cubulete, orez si cartofii taiati cubulete mici. Dai totul in cloot pana fierb cartofii si orezul.
Poti imbunatati gustul cu zeama de varza. Este o supa foarte gustoase si aromata.
Pofta buna!