Supa de vita cu miez de dovleac

Printeaza

Supa de vita cu miez de dovleac din: os de vita, carne de vita, ceapa, morcovi, patrunjel, gulie, telina, miez de dovleac, praf de ghimbir, sare si piper.

Ingrediente:

  • 1 os de vita
  • 500 g carne de vita
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 2 radacini de patrunjel
  • 1 gulie mica
  • 1 telina mica
  • miez de dovleac cu tot cu seminte
  • praf de ghimbir
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Supa de vita cu miez de dovleac: In oala sub presiune, pui osul si carnea, legumele curatate si lasate intregi, miezul de dovleac si condimentele si fierbi totul timp de 50 de minute (in functie de oala).

Dupa ce a fiert totul, scurgi si strecori, apoi amesteci in rantas. Poti adauga carnea taiata cubulete, orez si cartofii taiati cubulete mici. Dai totul in cloot pana fierb cartofii si orezul.

Poti imbunatati gustul cu zeama de varza. Este o supa foarte gustoase si aromata.

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.