Supa de vita cu sfecla
PrinteazaO reteta savuroasa de Supa de vita cu sfecla din: piept de vita, sfecla rosie, morcov, ceapa, pastarnac, varza, telina, marar, smantana, sare si piper.
- 500 g piept de vita
- 4 sfecle rosii (600g)
- 1 morcov
- 2 cepe
- 1 radacina pastarnac
- 200 g varza dulce tocata
- 1 telina cu frunze
- 1 legatura marar
- 200 ml smantana
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tăiaţi carnea în bucăţele mici şi puneţi-le la fiert în apă cu sare şi piper.
După 20 de minute adăugaţi zarzavaturile curăţate şi tocate mărunt. Când ingredientele s-au înmuiat, luaţi vasul de pe foc şi înainte de servire, adăugaţi, opţional, smântână.
Presăraţi cu frunze tocate de ţelină.
Supa de vita cu sfecla
Pofta buna!
Foarte buna supa de vita cu sfecla