Lebăr Tradițional Românesc – Rețetă Autentică și Nutrițională din: ficat de porc, carne de porc, slanina, ceapa, usturoi, sare, piper negru, boia dulce, cimbru, mate de porc. Descoperiți secretul preparării autentice a lebărului tradițional românesc! Această rețetă veche, îmbogățită cu istoria sa culturală, vă va ghida pas cu pas pentru a realiza un lebăr delicios […]
Supa de vita cu taitei si spanac
PrinteazaSupa de vita cu taitei si spanac din: piept de vită, morcovi, radacina de patrunjel, telina, ceapa, cartofi, frunze de spanac, suc de rosii, tăiţei, sare, piper.
Ingrediente:
- 500 g piept de vită
- 12 morcovi
- 1 rădăcină de pătrunjel
- 1 ţelină mică
- 1 ceapă
- 1 cartof
- 10-15 frunze de spanac
- 200 ml suc de roşii
- 200 g tăiţei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Porţionezi carnea, o speli şi o pui la fiert în apă rece. îndepărtezi cu grijă spuma formată şi laşi la fiert circa 30 de minute, până când carnea este aproape fiartă.
Adaugi legumele curăţate, spălate şi tăiate bucăţi mari. L,aşi să fiarbă la foc mic, încă 15-20 de minute, apoi strecori supa, scoţi legumele deoparte, iar carnea o pui în supa strecurată.
Pui frunzele de spanac tăiate fâşii şi sucul de roşii, potriveşti gustul de sare şi piper şi laşi să fiartă 7-8 minute.
Separat, fierbi tăiţeii în apă cu sare, îi scurgi, îi clăteşti cu apă rece şi îi adaugi direct în farfurie, în momentul servirii.
Supa de vita cu taitei si spanac
Pofta buna!
Ciorbă de Perișoare: Savoare și Nutriție Într-un Bol
Ciorbă de Perișoare: Savoare și Nutriție Într-un Bol din: carne tocat de curcan, quinoa, oua de prepelita, morcovi, radacina de pastarnac, telina, ceapa rosie, suc de rosii, coriandru, apa. Experimentați o versiune îmbunătățită a clasicului românesc – ciorba de perișoare. Un echilibru ideal de nutrienți și o explozie de arome care vă va încânta papilele […]
Foarte buna supa de ciuperci!