Supa de vita cu tarhon
PrinteazaSupa de vita cu tarhon din: carne de vita, cartofi, ardei, rosii, morcovi, ceapa, busuioc, oregano, tarhon, maghiran.
- 500 g carne de vită cu os
- 500 g cartofi
- 4 ardei
- 4 roşii
- 4 morcovi
- 1 ceapă
- busuioc
- oregano
- tarhon
- măghiran
Mod de preparare:
Tai carnea în bucăţi şi o pui la fiert în apă cu sare. Când clocoteşte, iei spuma, apoi o laşi la fiert timp de o oră, la foc potrivit.
Zarzavatul şi cartofii îi cureţi, îi speli şi tai totul felii mari, apoi introduci legumele în oala cu supă. Adaugi busuiocul, oregano, tarhonul şi laşi pe foc până când sunt fierte şi legumele.
La sfârşit, adaugi suc de roşii pe care l-ai făcut din cele 4 roşii pasate în blender. Potriveşti gustul de sare, piper şi mai laşi câteva minute să fiarbă, apoi poţi servi supa.
Supa de vita cu tarhon
Pofta buna!