Supa de vitel cu legume si verdeata

Printeaza

Supa de vitel cu legume si verdeata din: carne de vitel, morcovi, ceapa, cartofi, conopida, patrunjel, sare, gris, cascaval.

Ingrediente:

  • 1 kg carne de viţel sau mânzat
  • 2 morcovi
  • 1 ceapă
  • 4 cartofi
  • 1 conopidă mică
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • sare
  • 1 ceşcută cu gris
  • caşcaval

 

Mod de preparare:

Supa de vitel cu legume si verdeata: Curăţaţi carnea de pieliţe şi de oasele mici, tăiaţi-o bucăţi păstrând şi osul, puneţi-o la fiert cu apă rece.

Când dă în clocot, aruncaţi apa, clătiţi oala şi carnea cu apa rec umpleţi cu 3 l de apă rece şi fierbeţi supa la foc potrivit 30 min.

Adăugaţi zarzavatul de supă şi cartofii spălaţi, curăţaţi şi tăiaţi felii. Conopida î fierbe separat.

Săraţi, continuaţi să fierbeţi 30 min, scoateţi legumele, aruncaţi ceapa, păstraţi restul legumelor, acoperiţi cu unt, decoraţi cu verdeaţa şi serviţi cu carne rasol.

Ingroşaţi cu griş supa, strecurată şi potrivită de sare, mai fierbeţi 5 min si serviţi-o cu caşcaval ras pus în farfurie.

 

Pofta buna!

 

 

 

Condimentele care au Modelat Lumea: O Istorie a Comerțului cu Condimente

Condimentele care au Modelat Lumea: O Istorie a Comerțului cu Condimente Încă din cele mai vechi timpuri, condimentele au fost mult mai decât simple ingrediente pentru îmbunătățirea gustului mâncărurilor. Ele au jucat roluri cruciale în formarea civilizațiilor, direcționarea explorărilor globale, configurarea economiilor și chiar în schimbarea cursului istoriei. Origini și Primele Rute Comerciale Comerțul cu […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.