Supa delicioasa de vitel din: rasol de vita, morcovi, ardei, telina, pastarnac, patrunjel, ceapa verde, sare, piper, frunze de telina. Ingrediente: un rasol de vită de aproximativ un kg 2 morcovi 2 ardei o ţelină mică un păstârnac o rădăcină de pătrunjel 2 legături ceapă verde sare piper negru boabe, măcinat o legătură frunze de […]
Supa de vitel cu patrunjel
PrinteazaSupa de vitel cu patrunjel din: oase de vitel, macaroane, ceapa, telina, smantana, unt, faina, patrunjel, sare.
Ingrediente:
- 2,5 kg oase de viţel
- 4 l apă
- sare
- 150 g macaroane
- 2 cepe albe
- 1 ţelină potrivita
- 1/2 pahar smântână
- 80 g unt
- 1 lingură făină
- pătrunjel verde
Mod de preparare:
Puneţi la fiert oasele de viţel, tăiate, apoi adăugaţi ceapa, ţelina şi sarea. Lăsaţi vasul pe foc domol 1 1/2 ore.
Strecuraţi supa printr-o sită deasă.
Din unt şi făină faceţi un rântaş alb, stingeţi cu supa şi mai lăsaţi să fiarbă 5 minute.
Separat, fierbeţi macaroanele în apă cu 1 lingură de ulei, puneţi-le în supă, adăugaţi smântână şi, când este gata, puneţi pătrunjel verde, tocat fin.
Pofta buna!
poate iti place si:
Supa de vitel cu patrunjel
Supa de vitel cu patrunjel din: oase de vitel, macaroane, ceapa, telina, smantana, unt, faina, patrunjel, sare. Ingrediente: 2,5 kg oase de viţel 4 l apă sare 150 g macaroane 2 cepe albe 1 ţelină potrivita 1/2 pahar smântână 80 g unt 1 lingură făină pătrunjel verde Mod de preparare: Puneţi la fiert oasele […]
Pofta buna!