intestinele, ficatul, plămânii, splina, rinichii și căpățâna mielului, ceapa, morcov, leustean, marar, ceapa verde, usturoi, sare, piper, bors, smantana. Ingrediente: intestinele, ficatul, plămânii, splina, rinichii și căpățâna mielului 1 ceapă 1 morcov 2 legături leuștean 2-3 fire mărar cateva frunze de ceapă și usturoi verde sare piper […]
Supa de zarzavat cu morcovi si orez
PrinteazaSupa de zarzavat cu morcovi si orez din: cartofi, morcovi, gulioara, ceapa, telina, varza, patrunjel verde, frunze de telina, ulei, orez, smantana, sare, piper.
Ingrediente:
- 400 g cartofi
- 2 morcovi
- 1 gulioara
- 1 ceapa
- 1/2 telina
- 1/4 varza
- 1 legatura patrunjel verde
- 1 legatura frunze de telina
- 2 linguri ulei
- 2 linguri orez
- smantana, optional
- sare
- piper
Mod de preparare:
Supa de zarzavat cu morcovi si orez: Curăţaţi legumele şi tăiaţi-le în cubuleţe, rondele, bastonaşe. Căliţi-le în ulei şi turnaţi peste ele 2,5 I apă caldă.
Lăsaţi-le să fiarbă 5 minute, apoi adăugaţi orezul şi lăsaţi să fiarbă încă 15 minute.
Inainte de servire, puneţi în vas verdeţurile tăiate cât mai mărunt, eventual zdrobite într-un mojar cu puţină sare grunjoasă.
Opţional, puteţi adăuga smântână.
Pofta buna!
Bacardi Cocktail – Un cocktail delicios
rom alb bacardi, suc de lime, sirop de zahar, gheata. Bacardi Cocktail este un cocktail clasic de rum care a fost creat în anii 1930. Acesta este facut cu rum alb Bacardi, suc de lime și sirop de zahăr. Este o băutură simplă, dar răcoritoare și delicioasă. Bacardi […]