Supa de zarzavat cu taitei

Printeaza

Supa de zarzavat cu taitei din: morcov, patrunjel, pastarnac, cartof, ardei, verdeata, ou, taitei.

Ingrediente:

  • 1 morcov
  • 1/2 pătrunjel
  • 1/2 pâstarnac
  • 2-3 felii cartof
  • 1/4 ardei gras
  • verdeaţă
  • 1 ou
  • o lingură de tăiţei

 

Mod de preparare:

Supa de zarzavat cu taitei: Se curăţă zarzavatul, se spală, se taie felii subţiri sau se dă pe râzătoare şi se pune la fiert în cca 400 ml apă rece. In timpul fierberii se adaugă car­tofii şi ardeiul şi se lasă pană toate sunt bine fierte.

Se strecoară supa, se adaugâ verdeaţa şi se lasă acoperită.

Tăiţeii de casă sau din comerţ se fierb 5-10 minute. Supa se ser­veşte cu verdeaţă.

Descoperă cum să prepari acest fel de mâncare delicios urmând pașii simpli și clar explicați din această rețetă.

Indiferent dacă ești un bucătar experimentat sau un novice în bucătărie, această rețetă îți va oferi toate instrucțiunile necesare pentru a obține un rezultat spectaculos.

Folosind ingrediente proaspete și de calitate, vei învăța să combini aromele și texturile într-un mod armonios, creând un preparat care va impresiona cu siguranță pe oricine.

Acest ghid pas cu pas include toate detaliile de care ai nevoie, de la pregătirea ingredientelor până la prezentarea finală, astfel încât să poți savura o mâncare perfectă de fiecare dată

. Fie că gătești pentru familie, prieteni sau pentru tine însuți, această rețetă este ideală pentru orice ocazie, oferindu-ți satisfacția de a crea ceva cu adevărat special în bucătăria ta

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.