din: miel, tagliatelle, ceapa, usturoi, morcov, telina, rosii in bulion, vin, pasta de tomate, supa, ulei, rozmarin, parmezan. Descoperă savoarea autentică a Italiei cu această rețetă de ragù de miel cu tagliatelle. Un fel de mâncare bogat și plin de arome, perfect pentru un prânz sau o cină specială. Ragù-ul […]
Surprise – Shrimps – Creveti
PrinteazaSurprise – Shrimps – Creveti
Ingrediente:
- 10 buc.creveti de marime medie
- 10 felii subtiri de piept de curcan afumat
- 2 portocale
- 50 ml de sirop de grenadine
- 30 g seminte scobar
- 1 lingura de miere de albine
- 50g smantana dulce
- 1 pahar de vin rosu demi-sec
- 30 g de migdale macinate
- 30 g de unt
- 1 sfert de tulpina de praz
Mod de preparare:
Surprise – Shrimps – Creveti: curata crevetii de crusta, si se inlatura intestinul din interiorul crevetelui.
inveleste fiecare in parte cu cate o felie de piept de curcan, si se fixeaza pe mijloc cu o scobitoare.
pune in tigaie unt , prazul taiat pestisori, sare, piper,si se prajesc la foc mediu pana se inrosesc. dau de o parte.
Sosul se prepara astfel:se pun in tigaie unt ,semintele de snobar,migdalele , sare ,piper, vin rosu , siropul de grenadine, smantana ,mierea de albine.
amesteca omogen pana se leaga sosul. taie portocalele in doua, si se aseaza pe farfurie in forma de cerc. infig in jumatatile de portocale crevetii in mod uniform.
aseaza in mijlocul farfuriei un pahar-cupa cu picior care contine putin sirop de grenadine si se completeza cu apa si se pune o lumanare ornamentala.
toarna sosul pe piciorul paharului .Se aprinde lumanarea si se serveste .
Pofta buna!
Miel cu Sos de Rodii și Cuscus
pulpa de miel, suc de rodii, ceapa, usturoi, cuscus, supa, ulei, scortisoara, rodiementa. Acest preparat nu numai că este delicios, dar și vizual impresionant, ideal pentru a impresiona la o cină festivă sau un eveniment special. Află cum să prepari această delicatesă, urmând pașii simpli de mai […]