Dovlecei murati cu ghimbir si usturoi din: dovlecei, ardei gras, ceapa rosie, ardei iute, ghimbir, usturoi, otet de vin alb, zahar, sare, seminte de mustar, seminte de telina, turmeric, cuisoare, piper. Ingrediente: 4 dovlecei, tăiati felii subtiri 1 ardei gras rosu, tăiat în fâșii subțiri 1 ceapa rosie, tăiata în felii subțiri 1 ardei iute, […]
Sushi cu ghimbir murat
PrinteazaSushi cu ghimbir murat din: orez, otet de orez, zahar, creveti, icre rosii, file de somon, foaie alga, wasabi, ghimbir murat si sos de soia.
- 250 g orez pentru sushi
- 1 lingura otet de orez
- 1 lingura zahar
- 8 creveti
- 2 lingurite de icre rosii
- 100 g file de somon
- 1 foaie alga
- wasabi
- ghimbir murat
- sos de soia
Mod de preparare:
Orezul se fierbe si se amestecă cu zahăr si oţet Se asază pe farfurie, în formă de cerc, şi se adaugă restul ingredientelor, astfel: pe orez se pun crevetii fierţi; în mijloc se pun somonul tăiat cubulete si icrele roşii; decorul se face din fâşii de algă şi ghimbir murat.
Sushi cu ghimbir murat
Pofta buna!
poate iti place si:
Reteta zilei: Dovlecei murati cu ghimbir si usturoi
Reteta zilei: Morcovi murati cu ceapa si ghimbir
Morcovi murati cu ceapa si ghimbir din: morcovi, ceapa, apa, otet, zahar, seminte de mustar, seminte de telina, seminte de coriandru, turmeric, ghimbir, sare. Ingrediente: 2 kg morcovi, felii 1/4 ceapa, felii subțiri 2 cesti de apa 2 cani oțet 3 cesti de zahăr 1 lingurita seminte de mustar 1 lingurita semințe de țelină […]
Istoria și Evoluția Sushi: O Călătorie Culinară
Istoria și Evoluția Sushi: O Călătorie Culinară. Sushi, un simbol emblematic al bucătăriei japoneze, este o artă culinară apreciată în întreaga lume. Acest articol explorează istoria bogată a sushi, evoluția sa de-a lungul timpului, nutriția, controversele asociate și influența sa în diferite culturi. Vom călători înapoi în timp pentru a descoperi originile sushi și vom […]
Savurati!