T-bone steak la gratar

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de T-bone steak la gratar din: t bone de manzat, unt, ceapa alba, sare, piper boabe, foi de dafin, patrunjel verde si vin rosu.

Ingrediente:T-bone steak la gratar

  • T-bone de mânzat 880 g
  • unt 100 g
  • ceapă albă 40 g
  • sare, piper boabe, foi de dafin, pătrunjel verde după gust
  • vin rosu 60 ml

 

Mod de preparare:

T-bone-ul de vită se asezonează cu sare si piper după care se găteste la grătar. Separat se realizează sosul prin reductia cepei cu vin rosu si sare, piper boabe, foi de dafin, pătrunjel.

Se omogenizează sosul cu cantitatea de unt care în prealabil a fost alifiat.

T-bone steak la gratar

T-bone steak la gratar

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. E delicios t bone-ul, mai ales daca stii cum sa-l faci

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.