quinoa, rosii, castravete, ceapa, patrunjel, menta, sare, piper. Ingrediente: 50 g quinoa 2 roşii mici tăiate cubulete 1/2 castravete 1/2 legătură ceapă verde tăiată rondele 100 g pătrunjel proaspăt tocat menta sare piper după gust 30 ml suc de lămâie 20 ml ulei de măsline Mod de preparare: Quinoa […]
Tabbouleh Autentic: Rețeta Tradițională Libaneză
PrinteazaTabbouleh Autentic: Rețeta Tradițională Libaneză din: bulgur, patrunjel, rosii cherry, menta, suc de lamaie, ulei de masline sare, piper.
Ingrediente:
- 1 cană de bulgur
- 3 căni de pătrunjel tocat mărunt
- 1 cană de roșii cherry, tăiate în sferturi
- 1/2 cană de mentă proaspătă, tocată
- 3 linguri de suc de lămâie
- 3 linguri de ulei de măsline extra virgin
- Sare și piper după gust
Mod de preparare:
Puneți bulgurul într-un bol și acoperiți-l cu apă. Lăsați-l să se înmoaie timp de 20-30 de minute, apoi scurgeți.
Într-un bol mare, amestecați pătrunjelul, roșiile, menta, sucul de lămâie și uleiul de măsline.
Adăugați bulgurul scurs și amestecați bine.
Condimentați cu sare și piper după gust. Lăsați salata să se odihnească timp de 30 de minute înainte de a servi pentru ca aromele să se îmbine.
Tabbouleh Autentic: Rețeta Tradițională Libaneză
Informații nutriționale (pe porție):
- Calorii: 150
- Carbohidrați: 25g
- Proteine: 4g
- Grăsimi: 5g
Tabbouleh este o salată tradițională libaneză, cunoscută în întreaga lume pentru gustul său răcoritor și ingredientele sale sănătoase.
Acest preparat datează din timpurile antice și este adesea asociat cu bucătăria mediteraneană.
Este perfectă pentru zilele calde de vară și este adesea servită ca aperitiv sau ca parte a unei mese mai mari.
Pofta buna!
poate iti place si:
Salata tabbouleh cu quinoa
Salata tabbouleh clasica
Salata tabbouleh clasica din: bulgur, quinoa sau cuscus, rosii, castravete, ceapa, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 50 g bulgur 5 roşii cherry 1/2 castravete 1/2 legătură ceapă verde tăiată rondele 100 g pătrunjel proaspăt tocat sare si piper 30 ml suc de lămâie 20 ml ulei de măsline Mod de preparare: Bulgurul se lasă la înmuiat în […]
Pofta buna!