Tabbouleh de feta cu vinete din: bulgur, usturoi, ulei de masline, vinete, sare, piper, naut, rosii, ceapa, feta, menta, lamaie. Mod de preparare: Se prepară 140g de grâu bulgur conform instrucţiunilor de pe pachet, apoi se scurge bine. Se amestecă 2 căţei de usturoi pisaţi şi 4 linguri ulei de măsline într-un bol mic. Se […]
Tabbouleh cu ardei capia
PrinteazaTabbouleh cu ardei capia din: patrunjel, ceapa, ardei, rosie, lamaie, ulei.
- 4 legături de pătrunjel
- 1/2 ceapă
- 1 ardei capia
- 1 rosie
- zeama de la 1 lămâie
- 2 linguri ulei de măsline
- 50 g seminţe de cânepă
Mod de preparare:
Se taie mărunt 4 legături de pătrunjel, 1/2 ceapă şi 1 ardei capia. Se taie cubuleţe 1 roşie. Se adaugă zeama de la 1 lămâie, 2 linguri ulei de măsline şi 50 g seminţe de cânepă decorticate.
Se asezonează cu sare şi piper.
Pofta buna!
Poate iti place si:
File de biban de mare cu salata tabbouleh
File de biban de mare cu salata tabbouleh din: file de biban, mix de quinoa, rosii cherry, ceapa, frunze de rucola, zeama de lamaie, ulei, patrunjel, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 2 fileuri de biban de mari 1 cană cu mix de quinoa 10 roşii cherry 1/2 ceapă roşie mică frunze de rucola zeama de la […]
Reteta zilei: Tabbouleh
Tabbouleh din: bulgur, lamaie, patrunjel, menta, praz, rosii, ulei de masline, sare, ienibahar, castravete. Ingrediente: 1/2 ceasca bulgur 1 lamaie 1 – 2 legaturi patrunjel, spalat 1 legatura de menta, spalata 2 fire praz 2 rosii 1/4 ceasca de ulei de masline 1/2 lingurita de sare 1/4 lingurita praf ienibahar 1 castravete frunze intregi […]