Falafel din Năut cu Salată de Tabouleh din: naut, ceapa, usturoi, coriandru, patrunjel, chimen, sare, piper, ulei. Falafelul din năut, servit alături de salată de tabouleh, reprezintă o combinație clasică în bucătăria orientală, apreciată pentru gustul său bogat și beneficiile nutritive. Această masă nu doar că satisface papilele gustative, dar oferă și o porție generoasă […]
Tabouleh cu bulgur, rosii si ceapa
PrinteazaTabouleh cu bulgur, rosii si ceapa din: bulgur, roşii, ceapa, salata, lamaie, patrunjel, menta, ulei, menta uscata, sare, piper.
Ingrediente:
- 150 g bulgur
- 5 roşii
- 2 cepe
- 8 foi salata
- 2 lămâi
- 4 legături pătrunjel
- o legătură mentă
- 6 linguri ulei
- o lingură mentă uscată
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se spală bulgurul în apă rece şi apoi se acoperă cu apă şi se lasă la rece o oră să se umfle.
Se taie mărunt roşiile, pătrunjelul şi menta, iar ceapa se taie cât mai mic.
Se adaugă salata tăiată mărunt, se amestecă şi se adaugă bulgurul bine scurs.
Se adaugă sucul de lămâie, uleiul, menta uscată, sarea şi piperul.
Tabouleh cu bulgur, rosii si ceapa
Pofta buna!
Tabouleh cu ardei din: patrunjel, ceapa, ardei, rosie, lamaie, ulei, seminte. Ingrediente: 4 legături de pătrunjel 1/2 ceapă 1 ardei capia 1 rosie zeama de la 1 lămâie 2 linguri ulei de măsline 50 g seminţe de cânepă Mod de preparare: Se taie mărunt 4 legături de pătrunjel, 1/2 ceapă şi 1 ardei capia. […]