Tabouleh de quinoa cu capsune
PrinteazaTabouleh de quinoa cu capsune din: quinoa, capsune, zeama de lamaie, sirop de artar, scortisoara, migdale.
- 300 g quinoa fiartă şi răcită
- 300 g căpşune
- 100 ml zeamă de lămâie
- 4 linguri sirop de arţar
- 1/2 linguriţă scorţişoară
- 4 linguri migdale fin tăiate
Mod de preparare:
Spălaţi şi ştergeţi delicat căpşunele, scoateţi-le codiţele şi tăiaţi-le în două sau în patru. Stropiţi quinoa cu zeama de portocală şi cu sirop de arţar, adăugaţi scorţişoara şi căpşunele, apoi amestecaţi într-un castron. Puneţi la rece.
Rumeniţi migdalele tăiate fin într-o tigaie antiadezivă aproximativ 2 minute. Presăraţi pe quinoa în momentul servirii.
Pofta buna!