Tabouleh de quinoa cu creveti

Printeaza

Tabouleh de quinoa cu creveti din: quinoa, castravete, rosii, crevete, patrunjel, susan, lamaie, ulei de susan, sare, piper, drojdie.

Ingrediente:

  • 200 g quinoa
  • 1/2 castravete
  • 12 roşii cherry
  • 400 g crevete roz, fiert şi decorticat
  • 2 linguri pătrunjel tăiat cu foarfecă
  • 1 lingură seminţe de susan
  • 1 lămâie
  • 1 lingură ulei de susan
  • sare
  • piper
  • 1 linguriţă drojdie de bere (facultativ)

 

Mod de preparare Tabouleh de quinoa cu creveti:

Fierbeti quinoa 15 minute în apă clocotită sărată, scurgeţi, puneţi într-o salatieră şi lăsaţi să se răcească.

Tăiaţi castravetele în cuburi şi roşiile, în două.

Puneţi totul în salatieră, precum şi crevetele, zeama de lămâie, uleiul şi seminţele de susan, coriandrul şi piperul.

Amestecaţi uşor şi ţineţi la rece până în momentul servirii.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.