Taco mexican

Printeaza

Taco mexican din: carne de vita, ceapa, rosii, usturoi, rosii, coriandru, salata, boia, sare, piper, faina.

Ingrediente:Taco_mexican

  • 800 g carne de vită
  • 2 cepe
  • 2 linguri cu roşii în bulion
  • 3 căţei de usturoi
  • 2 roşii
  • 3-4 boabe de coriandru
  • salată verde ulei
  • boia iute
  • sare
  • piper

Pentru foile de taco:

  • 100 g făină de mălai
  • 100 g făină de grâu
  • 140 ml apă călduţă
  • sare

 

Mod de preparare:

Caleşte ceapa şi usturoiul în 2-3 linguri cu ulei. Adaugă carnea şi 250 ml de apă şi lasă să fiarbă 35-45 de minute. Adaugă roşiile în bulion, boia, coriandru, sare şi piper după gust.

Lasă pe foc alte 4-5 minute să se întrepătrundă aromele. Pentru foi, amestecă toate ingredientele, frământă un aluat mai tare.

Imparte-l în zece sfere. Intinde-le într-o foaie rotundă şi subţire, apoi coace-le pe fundul unei tigăi neunse cu grăsime.

Umple-le pe jumătate cu amestec de carne, roşii tocate cubuleţe şi frunze de salată fin tăiate.

Taco mexican

Taco_mexican

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.