Taco mexican
PrinteazaTaco mexican din: carne de vita, ceapa, rosii, usturoi, rosii, coriandru, salata, boia, sare, piper, faina.
- 800 g carne de vită
- 2 cepe
- 2 linguri cu roşii în bulion
- 3 căţei de usturoi
- 2 roşii
- 3-4 boabe de coriandru
- salată verde ulei
- boia iute
- sare
- piper
Pentru foile de taco:
- 100 g făină de mălai
- 100 g făină de grâu
- 140 ml apă călduţă
- sare
Mod de preparare:
Caleşte ceapa şi usturoiul în 2-3 linguri cu ulei. Adaugă carnea şi 250 ml de apă şi lasă să fiarbă 35-45 de minute. Adaugă roşiile în bulion, boia, coriandru, sare şi piper după gust.
Lasă pe foc alte 4-5 minute să se întrepătrundă aromele. Pentru foi, amestecă toate ingredientele, frământă un aluat mai tare.
Imparte-l în zece sfere. Intinde-le într-o foaie rotundă şi subţire, apoi coace-le pe fundul unei tigăi neunse cu grăsime.
Umple-le pe jumătate cu amestec de carne, roşii tocate cubuleţe şi frunze de salată fin tăiate.
Taco mexican
Pofta buna!