Tacos cu carne picantă de curcan şi orez
PrinteazaO reteta de tacos cu carne picanta de curcan si orez din: pasta de ardei iute, carne tocata de curcan, orez, fasole rosie, supa de pui, porumb dulce, coriandru, tacos, salata eisber, smantana, branza si guacamole.
- 2 linguri pasta de ardei iute
- 400 g carne tocata de curcan
- 100 g de orez cu bobul lung, clatit
- 420 g fasole rosie in suc propriu de la conserva, clatita si scursa
- 600 ml supa de pui
- 140 g de porumb dulce congelat
- 1 legatura mica de coriandru, tocat
- 8 forme de tacos
- 1/2 salata eisber, rupta in bucati
- 150 ml de smantana
- branza, data prin razatoare, si guacamole, pentru servit
Mod de preparare:
Se încinge pasta într-o tigaie cu capac. Se adaugă carnea şi se căleşte până se rumeneşte, mărunţindu-se bine cu o furculiţă în tot acest timp. Se adaugă orezul şi fasolea, se amestecă bine, apoi se adaugă supa.
Se acoperă şi se lasă la fiert uşor 20-25 de minute până ce orezul se frăgezeşte, apoi se adaugă porumbul dulce dezgheţat şi se presară coriandru. Se încing formele de taco conform instrucţiunilor de pe ambalaj, apoi se servesc cu amestecul de carne tocată, salată şi smântână.
Lasă-l pe fiecare să-şi asambleze singur cina, adăugând brânză rasă şi guacamole.
Tacos cu carne picantă de curcan şi orez
Pofta buna!