Tacos cu carne de porc si salsa

Printeaza

Tacos cu carne de porc si salsa din: carne tocata de porc, ceapa, chimion, zahar brun, otet de mere, passata, ananas, coriandru, foi taco, salsa, smantana, sos tabasco.

Ingrediente:Tacos_cu_carne_de_porc_si_salsa

  • 500 g carne tocata de porc, fara grasime
  • 1 ceapa mica, tocata
  • cate 2 lingurite de chimion macinat si paprika afumata
  • 2 linguri de zahar brun
  • 2 linguri de otet de mere
  • 200 ml passata
  • 1/2 ananas mic, curatat de coaja, de cotor si taiat in cubulete
  • 1/2 pachet de coriandru, tocat
  • foi taco crocante, salsa, , smantana, sos tabasco (pentru servit)

 

Mod de preparare:

Incinge o tigaie nonaderentă şi prăjeşte carnea de porc şi ceapa, împreună cu sare şi piper, până ce capătă o nuanţă maronie şi se pătrund – circa 5 minute. Scurge grăsimea în exces. Adaugă chimionul, paprika afumată, zahărul, oţetul şi passata.

Găteşte totul încă 10 minute 2 încinge restul de ulei şi căleşte ceapa, usturoiul şi ghimbirul, împreună cu sare şi piper, timp de 8 minute, până se înmoaie. la foc mediu, apoi asezonează după gust.

Amestecă ananasul, ceapa şi coriandrul. încălzeşte foile de taco conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Serveşte carnea tocată în foile de taco, cu salsa, sos de ardei iute şi smântână, dacă preferi.

Tacos cu carne de porc si salsa

Tacos_cu_carne_de_porc_si_salsa

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.