Tacos cu carne de vita, mazare si porumb
PrinteazaTacos cu carne de vita, mazare si porumb din: carne tocată de vită, ceapă, porumb (din conservă), mazăre (din conservă), ardei capia, bere, unt, lipii, salata verde, sare, piper rosu boabe.
Ingrediente:
- 400 g carne tocată de vită
- 100 g ceapă
- 100 g porumb (din conservă)
- 100 g mazăre (din conservă)
- 50 g ardei capia
- 200 ml bere
- 30 g unt
- 4 lipii
- 1/2 salată verde
- sare, piper roşu boabe
Mod de preparare:
Carnea tocată şi ceapa curăţată şi tăiată mărunt le pui într-o tigaie fără grăsime, la călit, până când carne se deschide la culoare.
Peste carne, torni berea şi căleşti carnea circa 15 minute, amestecând din când în când, până ce carnea se închide la culoare, după care pui boabele de piper roşu şi sare.
Intr-o altă tigaie, căleşti în unt porumbul, mazărea şi ardeiul tăiat julien, apoi condimentezi.
Carnea din tigaie o împărţi în mod egal pe fiecare lipie şi o întinzi pe toată suprafaţa. Deasupra pui legumele, iar peste toate ingredientele aşezi salata verde, tăiată în fâşii subţiri.
Tacos cu carne de vita, mazare si porumb
Pofta buna!