Tacos cu carne de vita
PrinteazaTacos cu carne de vita din: carne de vita, sare, piper, boia, rosii, usturoi, amidon, ulei, ardei gras, porumb, tacos.
- 300 g carne de vita
- sare
- piper
- 1 lingurita boia dulce
- 1 lingurita boia iute
- 2 cepe rosii
- 2 catei de usturoi
- 1 lingurita amidon
- 4 linguri ulei
- 1 ardei gras verde
- 1 coserva de porumb
- 8 tacos
Mod de preparare:
Intr-un castron se frământă carnea cu sare, piper, 0 ceapă şi usturoiul tocate, condimente, amidon şi 1 lingură de apă. Se lasă să se odihnească 20 minute. Se taie în felii ceapa rămasă.
Se curăţă ardeiul gras de cotoare, seminţe şi pieliţele albe. Se lasă să se scurgă boabele de porumb.
Intr-o tigaie se încing 2 linguri de ulei, în care se prăjesc chifteluţele. Se scot şi se lasă să se scurgă de excesul de grăsime pe prosoape de hârtie.
In altă tigaie se încinge restul de ulei, se călesc ceapa şi ardeiul gras, apoi se adaugă porumb, sare şi piper. Se călesc toate puţin şi se servesc în tacos, împreună cu chifteluţele calde.
Pofta buna!