Tacos de peste
PrinteazaTacos de peste din: tortillas, fileuri de peste, avocado, ceapa, salata, salsa, guacamole, patrunjel, sare, piper, ulei de masline, zeama de limeta.
- 4 tortillas (lipii mexicane)
- 2 fileuri de peste cu carne alba tare
- un ardei gras feliat
- un avocado feliat
- o ceapa de apa feliata subtire
- cateva foi de salata crocanta
- salsa
- guacamole
- cateva fire de patrunjel tocate
- sare si piper dupa gust
- ulei de masline
- zeama de limeta
Mod de preparare:
Peştele se sărează şi se piperează, se unge cu ulei de măsline şi se pune pe grătar, câte 3 minute pe fiecare parte. Se feliază. încălziţi lipiile pe grătar cam 30 de secunde fiecare. In fiecare dintre ele puneţi câteva bucăţele de file de peşte, ardei gras feliat, avocado feliat şi stropit cu zeamă de lămâie, salată şi felii de ceapă.
Pe deasupra se toarnă salsa şi guacamole. Se serveşte cu zeamă de limetă.
Tacos de peste
Pofta buna!