Tacos de peste

Printeaza

Tacos de peste din: tortillas, fileuri de peste, avocado, ceapa, salata, salsa, guacamole, patrunjel, sare, piper, ulei de masline, zeama de limeta.

Ingrediente:Tacos_de_peste

  • 4 tortillas (lipii mexicane)
  • 2 fileuri de peste cu carne alba tare
  • un ardei gras feliat
  • un avocado feliat
  • o ceapa de apa feliata subtire
  • cateva foi de salata crocanta
  • salsa
  • guacamole
  • cateva fire de patrunjel tocate
  • sare si piper dupa gust
  • ulei de masline
  • zeama de limeta

 

Mod de preparare:

Peştele se sărează şi se piperează, se unge cu ulei de măsline şi se pune pe grătar, câte 3 minute pe fiecare parte. Se feliază. încălziţi lipiile pe grătar cam 30 de secunde fiecare. In fiecare dintre ele puneţi câteva bucăţele de file de peşte, ardei gras feliat, avocado feliat şi stropit cu zeamă de lămâie, salată şi felii de ceapă.

Pe deasupra se toarnă salsa şi guacamole. Se serveşte cu zeamă de limetă.

Tacos de peste

Tacos_de_peste

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.