Tacos cu peşte şi sos de mango
PrinteazaTacos cu peşte şi sos de mango din: file de peste, condiment cajun, ceapa verde, ulei de floarea soarelui, mango, chilli, coaja si zeama de lamaie, tortillas si salata iceberg.
Ingrediente:
- 600 g file de peste curatat de pielita
- 1 1/2 condiment Cojun
- 3 fire ceapa verde, tocata
- 1 lingura ulei de floarea soarelui
- 1 mango bine copt, curatat de coaja si tocat
- 1 chilli, curatat de seminte
- coaja rasa si zeama de la 1 lamaie
- 6 bucati tortillas
- salata iceberg, rupta
Mod de preparare:
Combină peştele cu condimentul Cajun şi ceapa verde şi lasă deoparte 10 min, prăjeşte în ulei 3-4 min pe fiecare parte până când se pătrunde.
Mărunţeşte mango, chilii, coaja de lămâie şi adaugă zeama, un praf de sare, până când se omogenizează.
Încălzeşte tortila conform instrucţiunilor înscrise pe ambalaj, umple cu peşte şi frunze de salată şi stropeşte cu salsa.
Tacos cu peşte şi sos de mango
Pofta buna!