Tacos cu somon picant
PrinteazaTacos cu somon picant din: fileuri de somon, fileuri de cod, condimente pentru peste, zeama si coaja de lamaie, ananas, ceapa rosie, sos de chilli, fasole alba, boia dulce, zahar, tortilla si salata eceberg.
Ingrediente:
- 250 g fileuri de somon
- 250 g fileuri de cod
- 3 linguri amestec de condimente pentru peste
- 1 lamaie, zeama si coaja rasa, plus felii pentru servit
- 400 g ananas din conserva, scurs de lichid
- 1/2 ceapa mica rosie, tocata marunt
- 2 linguri sos de chilli
- 400 g fasole alba, scursa de lichid
- 1 lingura boia dulce
- 1 lingurita zahar
- 8 bucati tortilla
- 1 salata iceberg, taiata fasii
Mod de preparare:
Taie peştele cuburi de 2,5 cm, linguri condimente şi coaja de lămâie şi înfige pe ţepuşe.
Dă la grătar 6-8 minute, până când se pătrunde. Amestecă ananasul, ceapa, sosul de chili şi condimentele rămase – tocmai ai preparat salsa.
Încălzeşte fasolea cu o lingură de apă, adaugă boiaua, zeama de lămâie şi zahărul 3 încălzeşte tortilla pe grâtar câteva secunde, unge cu fasole, adaugă câteva frunze de salată şi adaugă câte o frigăruie de peşte, desprins de pe ţepuşe.
Serveşte cu felii de lămâie şi salsa.
Tacos cu somon picant
Pofta buna!