Tacos cu somon picant

Printeaza

Tacos cu somon picant din: fileuri de somon, fileuri de cod, condimente pentru peste, zeama si coaja de lamaie, ananas, ceapa rosie, sos de chilli, fasole alba, boia dulce, zahar, tortilla si salata eceberg.

Ingrediente:

  • 250 g fileuri de somon
  • 250 g fileuri de cod
  • 3 linguri amestec de condimente pentru peste
  • 1 lamaie, zeama si coaja rasa, plus felii pentru servit
  • 400 g ananas din conserva, scurs de lichid
  • 1/2 ceapa mica rosie, tocata marunt
  • 2 linguri sos de chilli
  • 400 g fasole alba, scursa de lichid
  • 1 lingura boia dulce
  • 1 lingurita zahar
  • 8 bucati tortilla
  • 1 salata iceberg, taiata fasii

 

Mod de preparare:

Taie peştele cuburi de 2,5 cm, linguri condimente şi coaja de lămâie şi înfige pe ţepuşe.

Dă la grătar 6-8 minute, până când se pătrunde. Amestecă ananasul, ceapa, sosul de chili şi condimentele rămase – tocmai ai preparat salsa.

Încălzeşte fasolea cu o lingură de apă, adaugă boiaua, zeama de lămâie şi zahărul 3 încălzeşte tortilla pe grâtar câteva secunde, unge cu fasole, adaugă câteva frunze de salată şi adaugă câte o frigăruie de peşte, desprins de pe ţepuşe.

Serveşte cu felii de lămâie şi salsa.

 

Tacos cu somon picant

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.