Tagliatele cu piept de pui
PrinteazaTagliatele cu piept de pui din: tagliatele, piept de pui, rosii, ceapa, usturoi, ciuperci, ulei, sae, piper, verdeata.
- 1 pachet cu tagliatele
- 200 g piept de pui
- 10-15 roşii cherry
- 3-4 roşii mari
- 1 ceapă
- 2-3 căţei de usturoi
- 5-6 ciuperci champignon
- 1-2 linguriţe cu ulei
- 2 linguriţe cu zahăr
- sare
- piper
- busuioc
- cimbru
Mod de preparare:
Curăţă de pieliţă roşiile mari şi toacă-le mărunt. Pune-le pe foc, într-o cratiţă, peste ceapa tocată mărunt şi o linguriţă cu ulei. Adaugă 3/4 din rosiile cherry şi ţine pe foc până se leagă un sos.
Adaugă zahărul, potriveşte de sare şi piper, pune, după gust, cimbru şi busuioc tocate mărunt.
Intre timp, fierbe pastele conform instrucţiunilor de pe pachet, apoi lasă-le la scurs.
Curăţă şi taie ciupercile. Procedează la fel cu pieptul de pui. Pune-le într-o tigaie adâncă tip wok, cu o linguriţă cu ulei şi înăbuşă-le la foc potrivit.
Când sunt pătrunse, adaugă sosul de roşii, restul de roşii cherry, pastele, usturoiul tăiat felii subţiri. Amestecă şi lasă dea într-un clocot.
Serveşte cu verdeaţă tocată mărunt.
Pofta buna!