Tagliatele cu pui si parmezan
PrinteazaO reteta de tagliatele cu pui si parmezan din: tagliatele, piept de pui, parmezan, sare grunjoasa, piper, unt si patrunjel.
- 500 g tagliatele
- 400 g piept de pui
- 100 g parmezan
- sare grunjoasă
- piper negru măcinat
- 50 g unt
- o legătură pătrunjel
Mod de preparare:
Se fierb pentru început pastele. Se adaugă o linguriţă de sare şi se lasă să fiarbă conform indicaţiilor de pe ambalaj. Se spală pieptul de pui, se condimentează şi se bagă în cuptor la 180°C.
După ce s-au făcut pastele, se scot, se trec printr-un jet de apă rece şi apoi se aşază pe platoul peste care s-a presărat un strat de parmezan. Se pun pe deasupra cubuleţele de pui bine rumenit, se presara parmezan şi unt topit şi se servesc ornate cu pătrunjel proaspăt.
Tagliatele cu pui si parmezan
Pofta buna!
Parmezanul face totul la niste paste