Tagliatele cu pui si rosii

Printeaza

Tagliatele cu pui si rosii din: tagliatele, unt, sare, piper, usturoi, piept de pui, rosii cherry, cimbru, patrunjel si ulei de masline.

 

Ingrediente:

  • 400 g tagliatele
  • 50 g unt
  • sare
  • piper negru macinat
  • 4-5 catei usturoi
  • 400 g piept de pui
  • 8 rosii cherry
  • cimbru verde si macinat
  • o legatura patrunjel
  • 2 linguri ulei de masline

 

Mod de preparare:

Se fierb pastele. După ce au fiert, se scot în sită şi se lasă să se scurgă.

Se feliază pieptul de pui, se ung feliile cu unt şi se condi¬mentează cu sare şi piper.

Se aşază pe grătarul încins şi, după ce s-au rumenit uniform, se presară usturoiul pisat şi cimbrul. Se acoperă câteva minute să se înăbuşe.

Roşiile cherry se pun pe grătar şi se perpelesc pe toate părţile.

Se pun pastele şi se amestecă cu pieptul de pui, ulei de măsline, roşii coapte şi se ornează cu pătrunjel verde.

 

Tagliatele cu pui si rosii

 

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • tagliatele cu pui

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.