Crenvurști Prăjiți Delicioși din: crenvursti, ulei, usturoi, boia dulce, sare, piper. “Crenvurștii”, cunoscuți și sub numele de “cârnați vienez” sau “Frankfurter Würstchen” în alte părți ale lumii, sunt un tip de cârnați subțiri, de obicei preparați din carne de vită sau porc, uneori și din pui sau curcan. Numele “crenvurști” este folosit în mod obișnuit […]
Tagliatele cu rosii cherii si cascaval de oaie
PrinteazaTagliatele cu rosii cherii si cascaval de oaie din: tagliatele, smântână, oua, cascaval de oaie, branza telemea, unt, ciuperci, sunca (poate fi şi prosciutto), roşii cherry, pesmet, sare, piper.
Ingrediente:
- 400 g tagliatele
- 200 g smântână
- 2 ouă
- 100 g caşcaval de oaie dat pe răzătoarea mică
- 200 g brânză telemea (pentru gust, poţi adăuga 1 lingură de gorgonzola)
- 150 g unt
- 6-8 ciuperci mai măricele
- 100 g şuncă feliată (poate fi şi prosciutto)
- 6-8 roşii cherry
- 1 lingură cu pesmet
- sare
- piper măcirnat
Mod de preparare:
Pune pastele la fiert, conform instrucţiunilor de pe pachet. Scoate-teîn strecurătoare, dă- le prin jet de apă şi formează cuiburi într-o tavă. Bate ouăle cu smântână şi un praf de sare, adaugă brânza fărâmiţată şi amestecă.
Toarnă sosul printre cuiburi şi puţin peste ele. Presară caşcavalul ras. Pune câte o ciupercă în fiecare cuib, adaugă în ea un praf de sare, o linguriţă cu unt, o felie de şuncă şi o roşioară. Dă la cuptorul încins, la foc potrivit, 15-20 de minute.
Tagliatele cu rosii cherii si cascaval de oaie
Pofta buna!