Tagliatele cu rulouri de pui

Printeaza

Tagliatele cu rulouri de pui

Ingrediente:

  • 400 g paste tagliatele
  • 50 g unt
  • 2 linguriţe făină
  • 300 ml lapte
  • 100 g ciuperci

Ingrediente umplutură:

  • 4 piepţi de pui
  • 500 g ciuperci
  • 200 g nuci coapte şi măcinate
  • 2 legături pătrunjel verde
  • 50 g caşcaval ras
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
  • o legătură ceapă verde
  • o linguriţă boabe de piper
  • ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Pentru început, se pun pastele să fiarbă în apă cu sare conform instrucţiunilor  pe pachet. După ce au fiert, se scot în sită şi se trec prin câteva jeturi de apă rece.

Separat, se curăţă ciupercile, se spală, se taie mărunt şi se călesc în uleiul încins împreună cu verdeaţa tocată mărunt, cu ceapa şi cu nucile coapte şi măcinate. Se condimen­tează cu sare şi piper, după gust şi, la sfârşit, se adaugă caşcavalul.

Pieptul de pui se taie astfel încât să se poată umple şi rula. Se bate bine cu ciocanul de şniţele, se umple cu pasta de ciuperci, se rulează şi se prind cu scobitori la capete, apoi se prăjesc în uleiul încins.

După ce au căpătat o culoare aurie, se scot şi se lasă să se răcească. Intre timp, se topeşte untul, se adaugă făina, se stinge cu laptele şi cu ciupercuţele tăiate bucăţi şi se condimentează cu sare şi piper.

Rulourile de pui se servesc cu sosul alb şi cu pastele înăbuşite în puţin unt. Se ornează cu frunze de salată, foi de dafin şi felii de roşii.

Tagliatele cu rulouri de pui

Tagliatele cu rulouri de pui

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.