Tagliatele cu rosii cherii si cascaval de oaie din: tagliatele, smântână, oua, cascaval de oaie, branza telemea, unt, ciuperci, sunca (poate fi şi prosciutto), roşii cherry, pesmet, sare, piper. Ingrediente: 400 g tagliatele 200 g smântână 2 ouă 100 g caşcaval de oaie dat pe răzătoarea mică 200 g brânză telemea (pentru gust, poţi adăuga 1 lingură de gorgonzola) 150 […]
Tagliatele in sos de ciuperci
PrinteazaTagliatele in sos de ciuperci din: tagliatele cu spanac, ciuperci, rosii, margarina, ceapa, dovlecel, sos tomat, usturoi, broccoli, patrunjel verde, sare, piper si ulei.
Ingrediente:
- 300 g tagliatele cu spanac
- 3-4 ciuperci mari
- 500 g rosii
- 100 g margarina
- 2 cepe
- 1 dovlecel
- 100 ml sos tomat
- 3-4 catei de usturoi
- 1 buchetele de broccoli
- patrunjel verde
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Pune pastele la fiert în apă clocotită. Dă roşiile pe răzătoarea mare, fără pieliţă, şi pune-le la călit în ulei împreună cu o ceapă tocată mărunt. Adaugă un praf de sare şi lasă să fiarbă până începe să scadă.
Curăţă ciupercile şi ceapa rămasă, toacă-le mărunt şiînăbuşă-leî n margarină împreună cu dovlecelul tăiat bastonaşe şi broccoli fiert separat.
Toarnă sosul tomat, usturoiul zdrobit, o cană cu apă şi lasă să fiarbă 10 minute.
Potriveşte de sare şi piper, adaugă pătrunjelul tocat mărunt şi pastele scurse.
Tagliatele in sos de ciuperci
Pofta buna!
Tagliatele cu somon si avocado
Tagliatele cu somon si avocado din: tagliatele, ulei de masline, somon afumat, usturoi, coriandru, rozmarin, avocado, sare, piper alb. Ingrediente: 350 g tagliatele 2 linguri ulei de masline 115 g somon afumat 3 catei de usturoi zdrobiti coriandru rozmarin 1 avocado curatat sare si piper alb Mod de preparare: Se fierb pastele conform instrucţiunilor […]
Vreau si eu paste din astea!