Tagliatelle alla carbonara
PrinteazaO reteta de Tagliatelle alla carbonara din: tagliatelle, galbenusuri, cascaval de oaie, piept de porc, ulei de masline, sare si piper.
- 400 g tagliatelle
- 5 galbenusuri
- 1 ou
- 150 g cascaval de oaie
- 250 g piept de porc crud uscat
- 50 ml ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Taiati pieptul de porc in cubulete sau bastonase si rumeniti-le in uleiul de masline 3-4 minute la foc potrivit. Puneti intr-un castron galbenusurile si oul. Bateti-le bine, apoi adaugati cascavalul dat pe razatoare mica.
Omogenizati si adaugati pieptul de porc prajit. Potriviti de sare si piper. Fierbeti pastele in 3 litri de apa si 1 lingurita cu sare, conform instructiunilor de fierbere de pa ambalaj. Scurgeti pastele si puneti-le fierbinti in castronul cu amestecul de ou, cascaval si piept de porc.
Amestecati bine si serviti tagliatelle alla carbonara calde.
Tagliatelle alla carbonara
Pofta buna!