Tagliatelle cu broccoli
PrinteazaO reteta delicioasa de tagliatelle cu broccoli din: broccoli, rosii cherry, ciuperci, paste, margarina, smantana, parmezan, nucsoara, sare si piper.
- 1 broccoli
- 12 rosii cherry
- 100 g ciuperci champignon
- 500 g paste tagliatelle
- 2 linguri margarina
- 125 ml smantana degresata
- 4 linguri parmezan ras
- nucsoara
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se despart bucheţelele de broccoli. Se decojesc cotoarele; se taie cuburi. Se fierb în apă cu sare 7 min. Se trec prin jet de apă rece; se scurg. Se taie în două roşiile cherry. Ciupercile se taie felii.
Pastele se fierb într-o cantitate mare de apă cu sare. Se încinge 1 lingură de margarină şi se călesc ciupercile cca 5 min. Se sărează, se piperează.
Intr-o tigaie se încinge 1 lingură de margarină, se adaugă smântână şi se dă în clocot; se adaugă apoi parmezanul şi se lasă să se topească. Se adaugă ciuperci, broccoli, roşii, sare, piper şi nucşoară. Se adaugă pastele şi se amestecă.
Tagliatelle cu broccoli
Pofta buna!