In ulei, se pune ceapa tocată la călit si se presară cu sare. Când a devenit translucidă, se adaugă carnea tocată si se amestecă.
Când si-a schimbat culoarea, se adaugă morcovul ras şi se lasă 2 minute. Se pune apoi sucul de rosii, usturoiul si pirtin cimbru. Se completează cu apă, dacă sucul e prea gros.
Se lasă la fiert 40 de minute.
La final, se potriveste gustul de sare, piper, scortisoara si nucşoară.
Între timp, se fierb pastele conform indicatillor de pe pachet si se aduc imediat la masă cu sosul de carne şi pătrunjel proaspăt tocat.
Tagliatelle cu vinete si rosii din: paste, vanata, rosii cherry, ceapa, usturoi, masline, ulei de masline, busuioc si sare. Ingrediente: 200 g tagliatelle 1 vanata 100 g rosii 1 ceapa 1 catel de usturoi 100 g masline ulei de masline busuioc sare Mod de preparare: Spală vânătă, şterge-o cu un şervet curat şi […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.